FORGOT YOUR DETAILS?

El teu Restaurant en plena Costa Brava Visita'ns!

RESTAURANT CALA BONA, DES DE 2001.

UN RESTAURANT FAMILIAR AMB UN CLAR COMPROMÍS, LA SATISFACCIÓ DELS NOSTRES CLIENTS.

DIMARTS TANCAT

Us informen que a causa de la situació actual d'excepcionalitat per culpa del coronavirus hem hagut de modificar els menús, horaris i espais del nostre restaurant. Ens adaptem a les circumstàncies i apliquem el PROTOCOL ESPECIAL COVID-19 per garantir el millor servei amb la màxima seguretat, tant pels clients com empleats.

MENÚS 2020

(Places limitades amb reserva)

Telèfon: 972.33.49.13

Menú "esmorzar de forquilla".

Primer torn a les 8:30 h

Segon torn a les 10:00 h

Els moments de Cala Bona... tria!.

El paisatge que ens envolta i el nostre continu esforç perquè et sentis a gust... visitar Cala Bona és sempre motiu per gaudir de bons moments... en bona companyia.

ESMORZARS DE FORQUILLA i el TAPEO.

ESMORZARS DE FORQUILLA i el TAPEO.

Comencem la jornada... és el moment de l'esmorzar de forquilla, molt popular entre els nostres clients, on podreu escollir entre diferents menús de carn, peix, marisc, entrepans o simplement un cafè amb torrades. A mig matí oferim prendre el vermut i picar de les nostres tapes i racions a la terrassa d'abaix. Un luxe davant del mar!

Al MIGDIA ...

Al MIGDIA ...

... va arribant el migdia és el moment d'escollir entre una àmplia carta: peix i marisc, paelles, fideuá, carns, plats combinats i menús infantils.

... I L'HORA DEL SOPAR.

... I L'HORA DEL SOPAR.

La tarda avança, ens anem relaxant, és l'hora de les cervessetes, els còctels, una sangria... i per fi... la nit, el moment de gaudir del sopar, relaxar-se escoltant el mar de fons i assaborir uns dels nostres peixos al forn, a la sal, una mariscada... o qualsevol dels nostres plats.

TOP