El teu Restaurant a la Costa Brava Visita'ns!

RESTAURANT CALA BONA, DESDE 2001.

UN RESTAURANT FAMILIAR AMB UN CLAR COMPROMÍS, LA SATISFACCIÓ DELS NOSTRES CLIENTS.

Us informem que a causa de la situació actual d'excepcionalitat per culpa de l'coronavirus hem hagut de modificar els menús, horaris i espais del nostre restaurant. Ens adaptem a les circumstàncies i apliquem el PROTOCOL ESPECIAL COVID-19 per garantir el millor servei amb la màxima seguretat, tant per als clients com empleats.

________________________

(Places limitades amb reserva, consultar horaris i disponibilitat)
Telèfon: 972.33.49.13

Els moments de Cala Bona ... tu tries.

El paisatge que ens envolta i el nostre continu esforç perquè et sentis a gust ... visitar Cala Bona és sempre motiu per gaudir de bons moments ... en bona companyia.

Comencem la jornada ... és el moment de l'esmorzar de forquilla, molt popular entre els nostres clients, on podreu escollir entre diferents menús de carn, peix, marisc, entrepans o simplement un cafè amb torrades. A mig matí oferim prendre el vermut i picar de les nostres tapes i racions a la terrassa de sota. Un luxe davant del mar

... va arribant al migdia és el moment d'escollir entre una àmplia carta: peix i marisc, paelles, fideuà, carns, plats combinats i menús infantils.

La tarda avança, ens anem relaxant, és l'hora de les cervesetes, els còctels, una sagnia ... i per fi ... la nit, el moment de gaudir del sopar, relaxar escoltant el mar de fons i assaborir uns de els nostres peixos a l'forn, a la sal, un mariscada ... o qualsevol dels nostres plats.

TOP